Spar penge ved at få dit hus leveret

Spar penge ved at få dit hus leveret

Ja, det lyder skørt. Men det er sandt. I dag er det muligt at få dit hus leveret. Ikke med PostNord eller DAO. Men af en entreprenør indenfor husbyggeri. Og der er penge at spare. Mange penge. Ikke fordi huset er i lavere kvalitet. Læs med her.

Prisen

I dag er det muligt at producere og bygge høj kvalitets arkitekttegnede huse på afstand for at levere dem når de er færdigbygget. Grunden til at denne løsning er billigere end det vil være at købe en grund og få huset bygget på grunden er forsyningskæden. Denne er nemlig billigere. Det er muligt at producere huset ”hjemme” og under forhold der er til at styre, og derfor mindre påvirket af vind, vejr og andre upåvirkelige forhold.

Derudover skal mandskabet højst sandsynligt også kortere på arbejde. Og mandskabet er som regel det dyreste når det handler om omkostninger ved arbejde i Danmark. Derudover er det også muligt for virksomheden kun at specialisere sig i husbyggeri, hvorfor det ikke er nødvendigt at hyre en tømrer, murer, vvs’er, maler og alle de andre fag, det kræves når der skal bygges et hus.

Levering

Der er flere måder at gøre dette på. Den typiske måde, er at få leveret hver del af huset hver for sig. Så stuen er færdigbygget og transporteres bag på en stor lastbil, hvorefter alle de andre dele af huset følger hver for sig. Disse bliver til sidst sammentømret og danner derefter et helt hus.

Derudover findes der også en løsning hvor hele huset leveres på én omgang. Denne kræver specialkøretøjer, men kan i nogle tilfælde være den rette løsning og den billigste løsning.

Tak fordi I ville læse med – jeg håber at I overvejer dette tiltag næste gang I skal ud og investere stort i jeres hjem.

Indlæg oprettet 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen