Hvem er XP Digital A/S?

Mange virksomheder og organisationer kan nikkende genkendende til tidskrævende og ineffektive processer som manuel fakturahåndtering, manuel dokumenthåndtering og manuel bestilling af toner til deres printløsninger. Disse opgaver er obligatoriske for enhver virksomhed, men de er på ingen måde værdiskabende.  

Selvom opgaver som disse kan virke uoverskuelige at få automatiseret og effektiviseret, så er det ikke tilfældet. En mulighed er at tage en virksomhed som XP Digital med på råd som leverandør af automatiseret software, hardware og meget mere, samt som rådgivende sparringspartner til effektivisering og automatisering af dine tidskrævende arbejdsprocesser.  

XP Digitals ydelser 

Hvis du er på udkig efter en leverandør samt sparringspartner til automatiserede løsninger til dit kontor, så er du kommet til den rette virksomhed. XP Digital er nemlig førende eksperter i at guide og rådgive dig og din virksomhed til løsninger, der kan gøre jeres hverdag mere effektiv og automatiseret.  

XP Digital har leveret sine ydelser siden 2002, hvor de startede med at rådgive og levere løsninger hvis formål er at optimere arbejdsprocesser inden for kontorprocedurer, dokument- og fakturahåndtering og drift af printerinstallationer. Siden starten på XP Digital A/S har de udvidet deres ydelser med flere forskellige grene. Her er blot nogle af de mange løsninger, XP Digital tilbyder levering og rådgivning af: 

Software 

Som erfaren leverandør af software er XP Digital yderst kompetente inden for rådgivning og opsætning af en lang række softwareløsninger, der alle har til formål at optimere, effektivisere og automatisere arbejdsprocesserne i din virksomhed.  

XP Digital tilbyder software inden for faktura- og dokumenthåndtering, GDPR-overholdelse, oversættelse af dokumenter, arkivering, automatisk toner bestilling og meget mere.  

Hardware 

Hvis du er på udkig efter en all-around printerinstallation, så er XP Digital den rette leverandør. Ikke nok med, at de kan levere de nødvendige softwareløsninger til at få en automatiseret og effektiviseret printerløsning, så tilbyder de også harware-delen, altså selve printeren. Hvis du er på udkig efter en ny printløsning, kan du med fordel gå til XP Digital og få en samlet leverandør til alle aspekterne inden for installationen.  

Supplies 

Med XP Supplies er XP Digital klar til at levere alt i kontorartikler til dit kontor. Som kunde hos XP Supplies får du tilknyttet en fast konsulent, der hjælper med jeres behov inden for kontorartikler. Med mere end 60.000 varer, er det helt sikkert, at du kan holde dig til én samlet leverandør af jeres kontorartikler, der dækker over alt lige fra kopipapir, blokke og skriveartikler, til kontormaskiner, indbinding og rengøring.  

Kaffeløsninger 

Alle kontorer fortjener en ordentlig kaffe løsning. Med en mission om at tilbyde de bedste kaffeløsninger til de danske arbejdspladser kan XP Digital levere alt lige fra selve maskinen og installationen, hvor de har en lang række forskellige modeller til rådighed, til kaffen der skal i maskinerne. Til at levere den bedste kaffe samarbejder XP Digital A/S med Yellowbeard, som er importør af FRANKE kaffemaskiner. Derudover udvælger Yellowbeard nøje sine kaffebønner, hvilket gør, som de selv siger: “kombinationen af kaffen og kaffebryggeren garanter, at du kan nyde en god kom kaffe lige efter din smag”.  

Én samlet leverandør 

Hvis du står og overvejer om én samlet leverandør til driften af dit kontor kunne give mening, så er XP Digital bestemt en god kandidat til at udfylde rollen.  

Indlæg oprettet 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen