De mobile enheders udvikling

De mobile enheders udvikling

Flere og flere benytter sig af mobile enheder som mobiler, tablets, bærbare pc’er (laptops), bærbare trådløse højttalere osv. Disse overtager mere og mere vores hverdag – og med god grund. Vi kan derfor være ’connected’ døgnet rundt, og derfor aldrig mangle musik, mulighed for at kontakte netværket, eller arbejde på computeren, hvis der er behov for det. Teknologien har taget en utrolig udvikling, og det er nu muligt at udvikle en telefon med samme hardwarespecs som en computer for blot 5 år siden. Vi har derfor udarbejdet en artikel med de forskellige mobile enheder og deres udvikling.

Telefonen

iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus osv. Der findes i dag mange udbydere af telefoner. Disse har alle tilfældes, at de er små og ekstremt teknologiske med et utroligt højt intuitivt niveau. Alle telefonerne har touch i dag, hvorfor hele skærmen kan bruges. Dette medfører dog også risiko for skader i telefonen. Især ses antallet af iPhone X reparation at øges.

For bare 20 år siden, var mobiltelefonen en stor klods og selvfølgelig uden touch-funktion.

Laptops

Windows, MacBook, Acer, Huwei, Zenbook osv. Der findes i dag masser af forskellige bærbare computere. Disse har set lige så stor udvikling som telefonerne og markedet har udviklet sig i 2 forskellige veje. Der findes de store bærbare, der har stor fokus på performance til gaming eller multimedier – derudover findes der de små notebooks, der har fokus på at løse dagligdagens computer-gøremål, som arbejde eller noteskrivning til studerende.

Tablets

iPad, Surface, Samsung – de samme aktører, med næsten de samme produkter. Den første iPad-tablet så dagens lys for blot 10 år siden. Siden har markedet eksploderet og i dag sælges tablets til alle. Tablets menes at overtage computermarkedet for hjemmeforbrugeren. I dag har tablets utroligt godt kamera, funktioner som kun computere havde før i tiden samt meget andet.

Indlæg oprettet 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen