Cloud løsning

Hvordan Microsoft Azure kan få din virksomhed over stepperne

Svæver I allerede med blandt internetskyens digitale teknologier?

I dag bruger nærmest enhver virksomhed en digital løsning indenfor deres forskellige funktioner og arbejdsprocesser. Netbaserede løsninger også kendt som cloud løsninger er her blevet fortrukne løsninger for mange virksomheder.

Hvad er cloud computing og services?

Cloud computing som udtryk bruges her som en fælles betegnelse for de mange løsninger, der er installeret og opererer ved hjælp af deres egne servere. Disse løsninger leveres fra en applikation, infrastruktur eller platform, der udgøres af fælles computerressourcer.

Denne nye kreative SaaS forretningsform giver en stor grad af fleksibilitet i modsætning til en del on-premise løsninger. Fleksibilitet i form af at man kan opskalere eller nedskalere de pågældende funktioner, alt efter behov.

I dag findes der mange aktører indenfor cloud computing og platforme, herunder; Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud, IBM Cloud, SAP, Oracle Cloud Infrastructure mv. Det kan være svært at navigere rundt i hvilken udbyder man skal tilgå.

I dette indlæg vil vi hurtigt gennemgå Microsoft Azure’s fordele, og hvordan de tilsammen bidrager til at denne cloud computing tjeneste er det mest foretrukne valg.

Hvordan fungerer Microsoft Azure?

Microsoft er industriens ledende udbyder, hvor deres MS Azure løsning tager føringen og topper mange cloud baseret lister. Dette skyldes at deres cloud løsninger har en række markante fordele tilknyttet dem:

  • Hastighed
  • Skalerings evne
  • Sikkerhed
  • Pålidelighed
  • Økonomisk fleksibel
  • 12 måneders gratis tjeneste
  • 25+ tjenester som altid er gratis
  • $200 kredit til at udforske Azure tjenester indenfor 30 dage

Med så mange fordele indenfor både økonomi og teknologi, er det forståeligt at deres løsning er en favorit hos mange. Det er en cloud løsning, der er perfekt for både mindre og større virksomheder. Herudover har Microsoft Azure et særligt fokus på datasikkerhed, hvilket betyder at dine forretningskristiske informationer og oplysninger er under sikrer omstændigheder.

Kom godt fra starten af

Microsoft Azure har mange muligheder, men det kræver den rigtige styring og etablering, for at få det bedste ud af Microsoft Azure. Har I ikke selv mandskabet med de rette evner, kan i med fordel gør brug af en Microsoft Azure konsulent, som kan hjælpe jer med opsætning, vedligehold og styringen af Microsoft Azure.

Indlæg oprettet 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen