5 gode råd til at starte din forretning

5 gode råd til at starte din forretning

Mange drømmer om at drive egen forretning. Men det kræver hårdt arbejde og den rette værktøjskasse, før man kan skabe succes. Der er mange om buddet og konkurrencen er hårdere end nogensinde før.

Pilottest din ide på netværket

Test altid din idé af på dit netværk, før du iværksætter et større projekt. Det giver altid noget at høre andres mening, for vi som mennesker er forskellige – og det er dine kunder også. Brug derfor en masse tid på at høre hvad andre synes om din ide, måske de finder noget du har overset.

Priserne skal være realistiske og samtidig give mening i forhold til omkostninger

Det lyder måske trivielt, men det er ekstremt vigtigt at lægge en masse tid i prissætningen. Hvis du prissætter for dyrt, skal brandet drive salget, og det er svært når man er nyopstartet. Hvis du prissætter for lavt, kan det være svært som ny, at få det hele til at løbe rundt. Derfor handler det om at finde det gyldne balancepunkt mellem salg og omkostninger.

Få dine leverandører til at konkurrere mod hinanden

I starten skal dit fokus ligge på at skabe så billige omkostninger som muligt. Avancen kommer fra 2 steder – høj omsætning og lave omkostninger. Derfor skal du altid presse din leverandører så meget som muligt. Indhent tilbud fra flere forskellige leverandører af samme produkt.

Læs op på makrofaktorer på dit marked

Der er en masse faktorer, som du ikke kan ændre på, der kan enten skade eller styrke din virksomhed. Flybranchen er for et eksempel meget påvirket af priserne på olien og verdenssituationen. Modebranchen er dikteret af trends i forhold til økologi og grøn energi. Ligeledes er der mange brancher, der er påvirket af lovmæssige tiltag, som for et eksempel spil og lotto. Jo mere forberedt du er jo bedre vil du stå.

Benyt dig af alt den hjælp du kan få

Der findes meget hjælp at hente derude. Om det er en Youtube video, en gratis netværksgruppe, eller noget helt tredje. Pointen det, at hvis du skal starte noget op, så er der hundrede procent, nogle der ved mere om et element end du gør.

Derudover anbefaler vi også, hvis du sælger et produkt online, at du læser op affiliate marketing. Dette kan styrke dit salg markant ved de rette strategier. Hvis du er i tvivl om hvordan affiliate marketing virker, kan du læse denne artikel vedrørende træningsbænk test.  

Tak fordi I ville læse med. Jeg håber jeres forretning bliver en succes.

Indlæg oprettet 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen