Digital ferie-booking

Som vi så ofte har nævnt her på DetMobileFabLab.dk, så er digitaliseringen kommet for at blive. Den virkning, som digitalisering har på vores samfund, hverdag og rutiner, er enorm. Og grunden til, at digitaliseringen har en fortsat større og større indflydelse på vores liv, er meget simpel: den gør ting lettere. Prøv at tænke over det. Det har aldrig været lettere at handle i butikker på nettet. Det har aldrig været lettere at være i kontakt med dine kære og det har aldrig været lettere at planlægge og booke dine ferier end det er nu. Og når ting er så lette og nemme at tilegne sig, så bliver de hurtigt til en del af vores vaner.

Sommerferier bookes online

Det virker for mange måske som en selvfølge, at man booker sin sommerferie online. Og det er det jo egentlig også i dag. Hvordan skulle man ellers gøre det? Men vi skal ikke skrue tiden ret meget tilbage før, at sommerferie blev booket gennem telefonisk eller fysisk kontakt med rejseselskaberne. Det kunne nærmest aldrig falde nogle ind i dag netop fordi, at det er så meget nemmere online.

En dansk platform, der for alvor bidrager til omfavnelsen af disse tendenser er sommerfeire.nu. Denne platform fungerer som en søgemaskine for ferieboliger både i Danmark og i udlandet. Platformen samler dens brugeres ferieboliger og gør det muligt at filtrere sine søgninger efter forskellige kriterier, man gerne vil have opfyldt i den feriebolig, man søger. Hvis man for eksempel leder efter sommerhusudlejning i Skagen, ja så ville sommerferie.nu bestemt være en god platform at anvende til formålet.

Rejsebureauerne bliver mindre relevante

Når hele planlægningen af ens ferie kan gøres hjemmefra stuen og sammenstrikkes fuldstændigt som man selv vil have det, ja så bliver rejsebureauerne bare mindre relevante. Det er en uundgåelig udvikling, der vil medføre, og endda allerede har medført, at kun de dygtigste og største rejsebureauer kan holde sig inde i kampen om at planlægge deres rejsendes ferier.

Indlæg oprettet 25

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen